וילפרדו פארטו היה כלכלן וסוציולוג איטלקי שחי בין 1848-1923 והוא מצא ש80% מהעושר באיטליה מוחזק על ידי 20% מהאיטלקים. איך זה קשור אלינו? מה אנחנו יכולים ללמוד מזה? איך נשתמש בזה כדי לשפר את רווחיות העסק? כל התשובות בסרטון.
שתפו לקולגות:
בעל ניסיון ארוך ועשיר בניהול של חברות ויחידות עסקיות בארץ ובעולם ובהקמת מיזמים. התמחותי הייחודית היא בהגדלת הרווח הנקי בחברות ובביצוע מהפכים ותפניות בחברות שהיו על סף פשיטת רגל, ובהעברתן לרווחיות.
אתר: business-excellence.co.il כתובת דוא"ל: zeev.ronen@business-excellence.co.ilזאב רונן, מכנ"ל 'מצוינות בעסקים'
בעל יותר מ-30 שנות ניסיון כמנכ"ל ויועץ למנכ"לים. מתמחה בהובלת תהליכי שיפור והטמעת שיטות למצוינות תפעולית. מאמן אישי ומקצועי למנהלים בכירים וליזמים.
צרו קשר לתיאום שיחת ייעוץ של 30 דק' ללא עלות עם זאב רונן
מאמר מקצועי חדש כל שבוע - כבר יותר מ-10 שנים הצטרפו ליותר מ-6,200 מנהלים/ות בניוזלטר שלי וקבלו מאמרים חדשים ישירות למייל |
![]() |